Vážení zákazníci, 

 do 31.5.2024 bude provozovna uzavřena

a vytvoření objednávky je deaktivováno. 

********************************************************

Děkujeme za pochopení a přejeme krásné a pohodové dny.

Hoya UV-IR Cut 62mm

HUVIR62

Nový produkt

Filtr Hoya UV-IR 62mm

Více informací

Filtr Hoya UV-IR 58mm

Video Youtube - představení filtru Hoya UV IR Cut

 

Nová generace v portfoliu filtrů firmy HOYA. filtr UV-IR jako ideální vstup do světa astrofotografie. Vyráběn v průměrech 49-82mm s nízkým prstencem a nízkoprofilovým rámem. Pásmo propustnosti světla je 390nm - 700nm. Bezkonkurenční ostrost v astrofotografii. Hoya UV & IR Cut je speciálně vyroben pro blokaci záření o vlnové délce větší než 700nm a ultrafialového záření s vlnovou délkou pod 390nm při zachování vysoké propustnosti viditelného spektra. Tento filtr je speciálně vyroben pro fotoaparáty vybaveneé senzory CCD, nebo CMOS. Vysoká citlivost na ultrafialové a infrazáření, což ovlivňuje barevné rušení a snížení kontrastu zaznamenaného obrazu.

Díky použití filtru Hoya UV & IR Cut je zamezeno ultrafialové a infračervené záření, což umožňuje získat krystalický a plný přirozených barev ve fotografii i ve filmu. Filtry UV a IR Cut lze také použití v tradiční analogové fotografii, zejména při silném slunečním světle, když intenzita infračerveného záření je obzvláště vysoká. Při výrobě filtru se používá speciální technologie nanášení optického skla postupné vrstvy blokující ultrafialové a infračervené paprsky s přísně definovanými rozsahy vlnová délky. Výsledkem je, že pouze viditelná část záření dosáhne matice kamery, nebo fotoaparátu.

Filtr je určen pro použití s fotoaparáty, které nejsou vybaveny vestavěným infračerveným filtrem na matrici s objektivy se zorným úhlem nejvýše 60 °.

Známka 
2023-11-29

Recenze byla napsána na Heureka.cz

Pro:
Kvalita splňuje požadavky
Proti:
Zatím nic

    Napsat svou recenzi!

    Napsat recenzi

    Hoya UV-IR Cut 62mm

    Hoya UV-IR Cut 62mm

    Filtr Hoya UV-IR 62mm

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

    8 dalších produktů ve stejné kategorii: