Vážení zákazníci, 

 do 31.5.2024 bude provozovna uzavřena

a vytvoření objednávky je deaktivováno. 

********************************************************

Děkujeme za pochopení a přejeme krásné a pohodové dny.

Quadralite LED Light Tube RGB QLT 65 DMX

QLQLT65DMX

Nový produkt

Quadralite LED RGB QLT je nová řada nepřetržitých LED lamp, běžně nazývaných světelné trubice. Tento systém osvětlení je plně kompatibilní s celým systémem dálkového ovládání svítidel a panelů Quadralite.

Aplikace Quadralite Light Controller je nyní k dispozici na IOS!

Více informací

Díky použití takových řešení lze QLT použít jako hlavní světla na fotografických a filmových scénách i jako doplňkové, kreativní osvětlení scény. Nastavení každé lampy při práci na sadě je možné z telefonu nebo po připojení k zařízením prostřednictvím systému Digital Multiplex Signal (DMX).

Model QLT 65 nabízí maximální jas 417 luxů na vzdálenost 1 metru a je vybaven vestavěnou baterií, která umožňuje dlouhou práci na fotografické a filmové sestavě. Výkon lampy je řízen od 0 do 100 %. Kreativní práci zajišťuje možnost nastavení barev mezi 2800 a 8000 K a výběr z plné barevné palety RGB v režimu HSI. Práci v profesionálním filmovém prostředí zajišťují zásuvky Mini-XLR IN a OUT umožňující ovládání lampy v systému DMX.

Různé délky lampy, profesionální povrchová úprava pouzdra a možnost vytvářet celé sestavy výkonného osvětlení umožní použití RGB QLT trubic v amatérské i profesionální produkci. Práce ve studiu i venku je možná díky vestavěné baterii a možnosti je rychle a jednoduše nabíjet ze sítě. Všestranné možnosti jejich využití z nich dělají nenahraditelný prvek pro každého fotografa a filmaře.

 

Plné barevné spektrum

LED Tube Light RGB QLT lampy vám umožní pracovat v celém spektru RGB odstínů. To umožňuje získat zajímavé a kreativní barevné efekty bez nutnosti použití gelových filtrů. To omezuje množství použitého vybavení a také urychluje práci na place. Režim GEL umožňuje vybrat mnoho oblíbených barev filtru (modrá, oranžová, azurová, zelená, žlutá, červená, purpurová, růžová, levandule).

Speciální efekty (režim EFX)

Světelné trubice QLT umožňují kreativní práci na filmových kulisách díky naprogramovaným speciálním efektům. 10 režimů lze libovolně měnit úpravou rychlosti a intenzity světla.

DMX

Možnost připojení v systému Digital Multiplex Signal (DMX) je možná prostřednictvím mini XLR zásuvky. RGB QLT 65 má vstup a výstup, což umožňuje použití těchto lamp při akcích, scénických představeních, divadlech a profesionálních filmových produkcích. Tato funkce umožňuje mnoho kreativních využití lampy, včetně dálkové změny, aby odpovídala hudbě.

Ovládání ostatních svítidel

Quadralite LED Tube Light RGB QLT může pracovat v kombinaci s dalšími lampami (až 99), v režimu Slave i Master, v 99 různých skupinách. Lampa může být ovládána z vestavěného panelu nebo speciální aplikace Quadralite. Díky plné kompatibilitě se systémem ostatních modelů lamp lze QLT použít jako hlavní nebo doplňkový efektový světelný zdroj.

Aplikace Quadralite

Mobilní aplikace Quadralite je určena pro dálkové ovládání LED trubic. To výrazně zvyšuje pohodlí a rychlost použití, což usnadňuje nastavení osvětlení v reálném čase. V aplikaci můžeme ovládat teplotu barev HSI, ale i výběr 48 praktických barevných filtrů a mnoho efektových režimů s osobnějším nastavením než z LCD panelu. Aplikace umožňuje současně ovládat mnoho lamp Quadralite nepřetržitého světla najednou.

Držák na stativ

Lampy mají ¼" stativovou objímku, která umožňuje jejich upevnění na osvětlovací nebo fotografický stativ, což ještě více usnadní práci na setu. Součástí setu s lampou je i držák se závitem 3/8".

Kreativní možnosti

Světlomety byly navrženy pro kreativní práci ve fotografii a filmu. Umožňují vám dosáhnout různých efektů pomocí pouze jednoho zařízení. To omezuje množství potřebného vybavení a umožňuje realizaci všech nápadů. Lampy mají mnoho režimů, které lze použít při výrobě video materiálů. Možnost kombinovat je s jinými lampami může vést k výjimečným výsledkům.

Kompaktnost

Díky jejich charakteristickému tvaru a nízké hmotnosti je použití světelných mečů velmi pohodlné a neomezuje se pouze na práci ve studiu. Díky vestavěné baterii jsou tyto typy svítilen připraveny pracovat bez ohledu na zdroj energie, který máme. Přeprava a práce venku je překvapivě snadná a příjemná. Tento typ osvětlení je také velmi oblíbený a používaný vlogery, a to i kvůli snadnému ovládání.

Nejdůležitější vlastnosti

  • Teplota barev 2800–8000 K
  • 417 luxů na 1 m
  • Baterie s kapacitou 2500 mAh
  • Minimálně 2,4 hodiny práce
  • CRI 95+ / TLCI: 97+
  • Ovládání: mobilní aplikace / tlačítka / DMX
  • Plynulá regulace výkonu od 0 do 100 %

Obsah

  • Tuba LED RGB Quadralite QLT 65
  • Nabíječka
  • Přepravní taška
  • Uživatelský manuál
  • Originální balení

Napsat recenzi

Quadralite LED Light Tube RGB QLT 65 DMX

Quadralite LED Light Tube RGB QLT 65 DMX

Quadralite LED RGB QLT je nová řada nepřetržitých LED lamp, běžně nazývaných světelné trubice. Tento systém osvětlení je plně kompatibilní s celým systémem dálkového ovládání svítidel a panelů Quadralite.

Aplikace Quadralite Light Controller je nyní k dispozici na IOS!

4 dalších produktů ve stejné kategorii: