Vážení zákazníci, 

 do 31.5.2024 bude provozovna uzavřena

a vytvoření objednávky je deaktivováno. 

********************************************************

Děkujeme za pochopení a přejeme krásné a pohodové dny.

Godox P120L Parabolický softbox Hexadecagon 120cm

P120L

Nový produkt

Godox P120L Parabolický softbox hexadecagon 120cm

Více informací

Hexadecagon je softbox, který poskytuje velmi měkké a snadno ovladatelné světlo bez ohledu na to, kde pracujeme, ve studiu nebo venku. Jeho šestnáctistranný tvar znamená, že odlesky v očích fotografované osoby jsou kulaté a přirozené, což skvěle funguje při portrétních, módních nebo kosmetických sezeních.

Velmi hluboký vrchlík tohoto softboxu, který připomíná tulipánový pohár, je jednou z jeho důležitých vlastností. Tento tvar umožňuje uživateli přesně ovládat, kam světlo dopadá. V případě potřeby lze šestiúhelník použít také s plástvem (k dispozici samostatně).

Godox hexadecagon je postaven na základě mechanismu rychlého skládání. Díky tomu si ho můžete velmi dobře připravit, připojit k lampě a zahájit seanci a po ní rychle zabalit. Softbox je dodáván v praktickém pouzdře, které se snadno přepravuje a skladuje.

Hexadecagon je vyroben z nejkvalitnějších materiálů. Pokovení je ušito z vysoce kvalitního taftového nylonu s rip-stop vazbou, která kombinuje nízkou hmotnost s vysokou mechanickou pevností. Interiér pokrývá barevně neutrální stříbrná clona, ​​která je navržena tak, aby odrážela světlo a rovnoměrně je rozprostřela na difuzory.

Softbox je vybaven dvěma difuzními plochami z rip-stop polyesteru. Vnitřní difuzor má ve své střední části všitou přídavnou fólii pro omezení zaměření světla z lampy.

Sada obsahuje:

  • Godox Softbox P120L Hexadecagon 120
  • vnitřní difuzor
  • vnější difuzor
  • pouzdro
  • originální balení

Napsat recenzi

Godox P120L Parabolický softbox Hexadecagon 120cm

Godox P120L Parabolický softbox Hexadecagon 120cm

Godox P120L Parabolický softbox hexadecagon 120cm

30 dalších produktů ve stejné kategorii: