Vážení zákazníci, 

 do 31.5.2024 bude provozovna uzavřena

a vytvoření objednávky je deaktivováno. 

********************************************************

Děkujeme za pochopení a přejeme krásné a pohodové dny.

Godox QR-P70 Quick Deep Softbox 70cm

QR-P70

Nový produkt

Godox QR-P70 Quick Deep Softbox 70cm

Více informací

Mobilní, parabolický Softbox vám umožní vzít měkké světlo i mimo studio. Díky rychloupínacímu systému je QR softbox vždy připraven k akci. K dispozici jsou tři velikosti - 70, 90 a 120 cm.

Parabolický softbox Godox řady QR využívá systém rychlého uvolnění, aby byl během několika sekund připraven k akci. Vysoce univerzální a kompatibilní, poskytuje spolehlivou kvalitu světla a umožňuje dosáhnout mnoha kreativních efektů. Dostupné ve 3 různých velikostech (70, 90 a 120 cm). Rychlý a snadno použitelný softbox řady QR je dokonalým společníkem pro fotografování v interiéru i exteriéru.

Softbox má reflexní stříbrný vnitřek, který poskytuje silný, vysoký kontrast. Díky dvěma odnímatelným difuzorům máme možnost využít mnoho možností pro změkčení světla pro získání požadovaného charakteru světla. Je také možné namontovat mřížku (není součástí dodávky) pro ještě přesnější ovládání světelného paprsku.

Bezproblémová demontáž, zvedněte lištu z upevňovacího kroužku, dokud nezapadne na místo a neuslyšíte cvaknutí. Při rychlém složení zvedněte paprsek lehkým stisknutím tlačítka.

Montážní kroužek byl navržen tak, aby byl co nejmenší, aby bylo možné snáze přenášet a skladovat sadu během fotografických výletů.

Soft boxy jsou kompatibilní se širokou škálou zábleskových lamp a nepřetržitého světla s držákem Bowens. Sérii Godox QR lze také použít se svítilnami, které mají držák Godox nebo Profoto pomocí příslušného montážního kroužku (k dispozici samostatně).

  • softbox Godox QR-P70
  • vnitřní difuzor
  • externí difuzor
  • pouzdro
  • originální balení.

Napsat recenzi

Godox QR-P70 Quick Deep Softbox 70cm

Godox QR-P70 Quick Deep Softbox 70cm

Godox QR-P70 Quick Deep Softbox 70cm

30 dalších produktů ve stejné kategorii: