Vážení zákazníci, 

 do 31.5.2024 bude provozovna uzavřena

a vytvoření objednávky je deaktivováno. 

********************************************************

Děkujeme za pochopení a přejeme krásné a pohodové dny.

Godox R1 LED mini creativní světlo

R1

Nový produkt

Godox R1 LED mini creativní světlo

Více informací

Kulaté LED svítidlo R1 je kompaktní a lehké zařízení, které je dostatečně malé na to, aby se dalo držet v ruce nebo v kapse. R1 má vysoký index podání barev CRI 98 a TLCI 97, který zaručuje přirozené a bezchybné barvy.

Vestavěná vysoce výkonná lithiová baterie s dlouhou dobou provozu poskytne 1,5 hodiny používání na plný výkon a lze ji nabíjet přes port USB Type-C.

R1 spolupracuje přímo s volitelnou sadou příslušenství AK-R1. Upravte světlo pomocí mřížek, snootů, barndoorů, gelů a dalších. AK-R1 také pasuje na blesk V1.

Díky třem provozním režimům lze R1 použít jako efektovou lampu, jako hlavní světlo nebo jako záložní světlo na profesionálních fotografických a filmových sadách.

Vytvořte jakoukoli barvu, kterou potřebujete pro svou kompozici, úpravou odstínu (0 až 360°), sytosti barev (0 až 100) a jasu (0 až 100 %).

Vytočte teplotu barev, abyste svým snímkům dodali studený nebo teplý vzhled. R1 můžete nastavit od wolframu po vyvážené denní světlo (2500 až 8500 K).

14 vestavěných speciálních efektů má každý 2-3 režimy, které poskytují celkem 39 různých efektů. Mnohé z nich jsou navrženy tak, aby replikovaly běžné typy osvětlení. Základními 14 speciálními efekty jsou: RGB, Cyklický blesk, Laser, Blesk, Rozbitá žárovka, TV, Svíčka, Oheň, Ohňostroj, Policajný vůz, Hasičský vůz, Sanitka, Hudba, SOS

Music Mode je jedním ze speciálních efektů. To vám dává možnost mít světelný pulz se zvukem hudby, tleskáním, klepáním nebo jinými zvuky. Barvy světla se mohou také měnit, když se hlasitost zvyšuje nebo snižuje.

Sada obsahuje:

  • RGB mini lampa
  • USB-C nabíječka
  • Přenos
  • Dvě sady suchého zipu
  • Držák na stativ
  • Uživatelský manuál

 

Napsat recenzi

Godox R1 LED mini creativní světlo

Godox R1 LED mini creativní světlo

Godox R1 LED mini creativní světlo

30 dalších produktů ve stejné kategorii: