Vážení zákazníci, 

 do 31.5.2024 bude provozovna uzavřena

a vytvoření objednávky je deaktivováno. 

********************************************************

Děkujeme za pochopení a přejeme krásné a pohodové dny.

Godox SA-17 adaptér k lampě S30

SA-17

Nový produkt

Godox SA-17 adaptér k lampě S30

Více informací

Adaptér SA-17 pro připevnění LED světel s držákem Bowens k projekčnímu překrytí určenému pro LED lampu S30.

Adaptér Godox SA-17 slouží k montáži LED světel s držákem Bowens k projekčnímu překrytí SA-P1. Díky své pevné konstrukci umožňuje použití nástavce s libovolnými LED svítilnami s držákem Bowens pro získání větší kontroly nad světelným paprskem.

Adaptér umožňuje uživatelům LED svítidel s držákem Bowens popustit uzdu neomezené kreativitě tím, že jej nasadíte projekčním krytem SA-P. Uživatelé, kteří již vlastní lampu S30, mohou nyní jít nad rámec S30 a použít adaptér k použití širší řady LED lamp s držákem Bowens.

Protože další příslušenství Godox S30 je kompatibilní s projekční krytkou SA-P, prostřednictvím adaptéru SA-17 máte nyní přístup k příslušenství pro tvarování světla, jako jsou objektivy SA-01,02,03, sada clony, sada gobo, clona nebo barva. filtry.

Poskytuje možnost promítání řízeného světelného paprsku se třemi možnostmi montáže pro speciální čočky. Nástavec projekční čočky je optický modifikátor, který umožňuje projekci rozptýleného měkkého kruhu nebo soustředěného tvrdého kruhu světla.

  • adaptér SA-17
  • Originální balen

Napsat recenzi

Godox SA-17 adaptér k lampě S30

Godox SA-17 adaptér k lampě S30

Godox SA-17 adaptér k lampě S30

30 dalších produktů ve stejné kategorii: