Vážení zákazníci, 

 do 31.5.2024 bude provozovna uzavřena

a vytvoření objednávky je deaktivováno. 

********************************************************

Děkujeme za pochopení a přejeme krásné a pohodové dny.

Godox XPro-O vysílač pro Olympus

GXO

Nový produkt

Godox XPro-O vysílač pro Olympus

Více informací

Godox X - vysílač 

Toto je  velmi pokročilé a pohodlné použití dálkového ovladače a spouště pro zařízení pracující v systému Godox X, kompatibilní s Quadralite Navigator X. Ergonomické použití, uživatel může ovládat šestnáct skupin lamp současně. Měnící výkon blesku, zoom blikání nebo řízení stavu kontrolky. Pět tlačítek a knoflík umístěný na krytu poskytují velmi rychlý přístup k nastavení konkrétní skupiny a zlepšují práci při fotografování.

Ergonomicky umístěný ovládací knoflík poskytuje kontrolu nad výkonem blesku a umožňuje měnit i další parametry. Vysílač má vestavěný systém podporující automatické zaostřování fotoaparátem, což usnadňuje práci ve studiu i mimo něj.

Godox X je plně kompatibilní s automatickým měřením světla blesku specializovaných fotoaparátů TTL, poskytuje také plnou kontrolu nad výkonem blesku v manuálních (M) a strobo (Multi) režimech. V obou případech může uživatel použít kompenzaci expozice s bleskem nebo ručně nastavit výkon blesku. K dispozici jsou také režimy synchronizace velmi krátké expozice (HSS) a blesku 1. a 2. clony.

Godox XPro je vybaven konektorem USB typu C, který slouží k aktualizaci firmwaru.

Napájeno dvěma bateriemi AA

Anglický manuál.

Napsat recenzi

Godox XPro-O vysílač pro Olympus

Godox XPro-O vysílač pro Olympus

Godox XPro-O vysílač pro Olympus

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: