Vážení zákazníci, 

 do 31.5.2024 bude provozovna uzavřena

a vytvoření objednávky je deaktivováno. 

********************************************************

Děkujeme za pochopení a přejeme krásné a pohodové dny.

Godox V860III Nikon TTL HSS

V860IIIN

Nový produkt

Godox V860III pro Nikon - III. generace blesku

Více informací

Třetí generace V860TTL Li-Ion lampy, plně kompatibilní se systémy TTL, Ving V860III podporuje mnoho pokročilých funkcí a schopností.

Do reportérské lampy V860III bylo přidáno modelovací světlo, které usnadňuje vizualizaci výsledného efektu. Díky 10-stupňovému nastavení výkonu blesku poskytuje V860III také díky větší flexibilitě lepší přizpůsobení jakýmkoli podmínkám.

K V860III byl přidán spínač, který je vždy na dosah. Můžete tedy okamžitě přepínat mezi manuálním a TTL režimem.

V860III poskytuje neuvěřitelně hladký proces fotografování.

Vylepšená vysokokapacitní lithium-iontová baterie podporuje vaši fotografickou cestu s rychlým nabíjením (maximálně 1,5 s) a 480 záblesky na plný výkon.

Rychlouzávěr byl vylepšen a má podobu rychloupínací páčky, která zajišťuje bezpečné uzamčení blesku při používání fotoaparátu. Když je blesk na fotoaparátu, tento design pomáhá snadno a rychle jej odemknout.

V860III pracuje v režimech TTL, Manual a Multi. Všechny funkce jako HSS (až 1 / 8000 s), FEC, FEB, synchronizace 2. záclony atd. vám pomohou zachytit každý skvělý okamžik rychle, přesně a kreativně. 

Hlavu lze zoomovat v rozsahu od 20 mm do 200 mm automaticky nebo ručně, což umožňuje pohodlné nastavení světelného paprsku. Ať už fotíte na širokém místě nebo v malých prostorách, V860III je perfektní volbou.

S úhlem rotace 0° až 330° horizontálně a -7° až 120° vertikálně umožňuje V860III přímý blesk, odražený blesk a všechny druhy technik fotografování.

Vestavěný bezdrátový systém X Godox 2.4G zajišťuje nepřetržité fotografování a bezproblémové připojení. V860III je kompatibilní se spouštěči systému Godox X, jako jsou X1, X2 a Xpro.

 

  • Lampa Godox Ving V860III
  • baterie
  • Nabíječka
  • USB kabel
  • Pouzdro
  • Originální balení
  • Anglický manuál

Napsat recenzi

Godox V860III Nikon TTL HSS

Godox V860III Nikon TTL HSS

Godox V860III pro Nikon - III. generace blesku

30 dalších produktů ve stejné kategorii: