Vážení zákazníci, 

 do 31.5.2024 bude provozovna uzavřena

a vytvoření objednávky je deaktivováno. 

********************************************************

Děkujeme za pochopení a přejeme krásné a pohodové dny.

Godox VK1-AX Vlogging Kit

VK1-AX

Nový produkt

Godox VK1-AX Vlogging Kit

Více informací

 Verze AX je určena pro zařízení s 3,5mm portem !

VK1 přemění váš smartphone na nahrávací studio. S profesionálním mikrofonem VD-Mic, všestranným RGB LED6R, stabilním úchopem VSS-R01 a vylepšeným stativem MT01 má VK1 veškeré příslušenství, které potřebujete pro vysoce kvalitní fotografování. Vytvořte své trháky s VK1 právě teď!

Vše  v jednom VK1 vám poskytuje vše, co potřebujete k vytváření skvělého obsahu. Veškeré příslušenství, které je součástí dodávky, od profesionálního mikrofonu, všestranného RGB světla až po robustní výsuvný stojan, je vysoce kvalitní, aniž by se uživatel musel soustředit na pokročilá nastavení.

Čistý zvuk je v online produkci často podceňován. VK1 poskytuje vysoce kvalitní zvuk pomocí směrového mikrofonu VD-Mic. Mikrofon napájený přímo z vašeho telefonu je vždy připraven k použití. Ať už vedete rozhovory, vysíláte živě nebo cestujete vlogováním v hlučném prostředí, tato náhlavní souprava vždy poskytne zvuk ve filmové kvalitě.

Litemons LED6R Správné osvětlení bude dokonalým doplňkem vašich materiálů. Magnetický LED panel Litemon LED6R s 36 000 barvami na výběr a vestavěnými speciálními efekty, jako je ohňostroj, oheň atd., vytvoří ve vašem videu jedinečnou atmosféru.

Smart Grip Chcete se naučit více technik pohybu kamery? Podpora sady s dvojitou rukojetí vám poskytuje stabilnější ovládání smartphonu při fotografování z různých úhlů pomocí kreativních technik.
 

Rozšiřitelná sada Když vaše požadavky rostou s kvalitou vašich nahrávek, VK1 vám dává svobodu přidat další příslušenství se 3 standardními držáky na fotoaparát a 6 držáky 1/4”. A co víc, nahrávání jednou rukou, oběma rukama, na stole nebo na cestách, horizontálně nebo vertikálně, volba je na vás.

 Vylepšený stativ Stativ je pevně vyroben tak, aby bezpečně držel veškeré vaše příslušenství. Na spodní straně stativu je připevněna gumová vrstva, která zajišťuje stabilní záznam za všech podmínek. Naklápěcí hlava a prodlužovací noha umožňují snadné nastavení do jakéhokoli úhlu.

  • panel LED6R LED,
  • difuzor,
  • kabel USB,
  • rukojeť tlumící nárazy,
  • mikrofon,
  • pěnový potah,
  • větrný štít,
  • kabel audio TRRS,
  • mini stativ,
  • držák smartphonu.

Veškerá sada, kterou potřebujete Ať už hledáte začátečnickou sadu, abyste se naučili natáčet velkolepé záběry, nebo přenosné studio pro záznam toho nejlepšího možného materiálu v každodenním životě, VK1 dokonale splní vaše potřeby.

Napsat recenzi

Godox VK1-AX Vlogging Kit

Godox VK1-AX Vlogging Kit

Godox VK1-AX Vlogging Kit

30 dalších produktů ve stejné kategorii: